• Reclutament en el sector de la neteja

Reclutament en el sector de la neteja

Converteix-te en soci de Nova Clean

REGISTRE 100% GRATUÏT

Un actor important en la indústria de la neteja

NOVA CLEAN és una plataforma dedicada al sector de la neteja a Europa, líder a Internet i amb un creixement constant en la facturació de la seva xarxa. Cada dia, connectem a clients particulars o professionals amb empreses de neteja independents o corporacions. Nova Clean està constantment a la recerca de socis de neteja professionals qualificats per satisfer les necessitats dels seus clients.

Unir-se a la xarxa de Nova Clean

Ets una empresa de neteja? Tens mobilitat i capacitat per oferir una àmplia gamma de serveis de neteja a la teva àrea? La plataforma Nova Clean està constantment a la recerca d'associacions en el sector de la neteja que et permetin establir el teu propi negoci amb clients habituals o augmentar les teves vendes i facturació i construir un veritable negoci.

Reclutament d'empreses de neteja per a associacions o subcontractacions

REGISTRE 100% GRATUÏT

Busquem persones a tota Espanya que desitgin col·laborar amb NOVA CLEAN, capaces de viatjar i oferir serveis d'alta qualitat a la seva ciutat o regió. Es requereix un vehicle i equip de neteja. Contacteu-nos a través de la nostra àrea de reclutament.

Envieu la vostra sol·licitud a través d'aquest formulari o contacteu-nos per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Entrée non valide

Entrée non valide

Entrée non valide

Entrée non valide

Entrée non valide

Entrée non valide

Entrée non valide

Entrée non valide

En omplir aquest formulari, accepto que Nova Clean reculli les meves dades personals i confirmo que he llegit la Política de Privacitat. Prenc nota que puc donar-me de baixa de l'arxiu de clients en qualsevol moment escrivint a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Nova Clean Group

NOVA CLEAN primera plataforma web de serveis de neteja a Catalunya

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

ÀREA D'INTERVENCIÓ


© NOVA CLEAN® - TOTS ELS DRETS RESERVATS | CONTACTETERMES I CONDICIONS

El nom comercial NOVA CLEAN és una marca registrada i protegida. Qualsevol representació total o parcial d'aquest lloc, la còpia d'imatges, logotips, ús de la marca NOVA CLEAN, la còpia dels textos, estan prohibits i constituirien una falsificació.

Hi ha 58 convidats/des i cap membre en línia

Segueix-nos